İnovasyon

Kia, insan odaklı kent toplumu için Mobilite Hizmet Platformu alanlarında aktif olarak yatırımlarına devam ediyor.

Son yıllarda, otomobiller ‘mobilitenin’ ötesine geçerek otonom sürüş ve bağlantılı hizmetleri içeren sofistike BT teknolojileriyle yeni bir “yaşam alanı” uygulamalarıyla buluşmuştur. Buna ek olarak, ekonomik yaşamın yeni paradigması olan paylaşım trendlerinin yaygınlaşmasıyla beraber, otomobil ‘sahibi’ olmaktan ziyade otomobil ‘paylaşma’ geleneği hızlanacaktır.

Otomobil üreticilerine ek olarak, dev BT firmaları kapsamlı bir biçimde çeşitli ‘mobilite’ hizmetlerini kapsayan yen iş vizyonları sundukça, otomobil endüstrisi ekosisteminin odağı hızlı bir dönüşüm geçirerek ‘üretimden’ ‘hizmet sağlamaya’ doğru evriliyor.

Kia, insan odaklı kent toplumu için Mobilite Hizmet Platformu alanlarında aktif olarak yatırımlarına devam ediyor.

WiBLE
Kia ve Repsol tarafından desteklenen yeni otomobil paylaşım hizmeti WiBLE’ın yolculuğu Kia Niro Plug-in Hybrid ile Madrid sokaklarında başlıyor. Tamamen ücretsiz kayıt ve online doğrulama ile kullanıcılar bu hizmete kayıt olabilir. Kullanıcı hesapları birkaç dakika içerisinde sistem tarafından otomatik olarak doğrulanıp aktif hale getirilecektir. WiBLE’ın amacı, insanlar için bir hizmet sağlamak ve kendini en geniş, en güvenli, en esnek ve en konforlu araç hizmeti olarak konumlandırmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir